Skrædderi

Drømmer du om…

et stykke tøj, som er designet helt fra bunden, og lavet så det passer dig perfekt? Jeg hjælper dig gerne med dit skræddersyede projekt, der sidder perfekt, og som ingen andre end dig har. Tag gerne dine idéer med, så kan vi se nærmere på, hvad der kan lade sig gøre.

Den perfekte beklædningsgenstand efter dine mål

For at skabe et stykke tøj, som sidder ideelt på dig, tager vi naturligvis udgangspunkt i dine mål. Det foregår sådan, at når vi er blever enige om, hvordan det skal se ud, så skal du måles op. Vi afklarer hvilke materialer, der skal bruges til projektet, her er det både muligt at du medbringer stoffet og at vi sammen skaffer nogle stofprøver. Herefter syr jeg en prøvemodel op i bomuldsstout, så vi kan lave en fitting på dig og lave eventuelle rettelser og til sidst syr jeg modellen op i det rigtige stof.

Det er forskelligt hvor mange fittings der skal til for at dit tøj er helt som den skal være. Vi stopper ikke, før du er 100% tilfreds med det færdige produkt.

Få et uforpligtende tilbud

Har du allerede en god idé om, hvordan din drømmekjole skal se ud? Måske har du allerede stoffet men er i tvivl om det skal blive til en bukser eller nederdel? Så kontakt mig gerne via nedenstående formular, så vi kan sætte os ned sammen og drøfte dine ønsker. Det er naturligvis helt uforpligtende.

Konfirmationskjole

Drømmer du om en konfirmationskjole syet helt fra bunden, så du er helt unik til din store dag? Design din egen kjole i sammen med mig, og få din drømmekjole.

Har du en spændende idé, og er du måske ikke tilfreds med udvalget i butikkerne, tager jeg gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og ikke mindst dine muligheder.

Når du kommer til mig med et ønske om at få designet din egen unikke konfirmationskjole, er det altid med fokus på dine ønsker. Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at imødekomme dem og skabe det perfekte slutresultat, som du bliver glad for. Tag gerne dine idéer fra Instagram mm med, så kan vi se nærmere på, hvad der kan lade sig gøre.

EMMA

Fine Emma drømte om en kjole som var helt enkel foroven og med masser i fylde i bunden. En enkel corsagetop med et fint blondelag over blev en perfekt kontrast til det fyldige ballonskørt

Bagsiden af kjolen var Emmas egen ide og så smuk med en enkelt lille knap foroven og snørelukning med satinbånd ned af ryggen.

SIGNE

Smukke Signe drømte om en kjole med masser af vidde i skørtet uden at kjolen “struttede“ samtidig med at den var længere bagpå. En helt tynd silke crepe de shine gav det rigtige udtryk i kjolens nederdel.

Overdelen er lavet i en fin blonde med 3/4-lange ærmer og en bådudskæring som passede perfekt til SIgne.

For at det ikke skulle blive “for pænt” blev kjolen et miks af hvid og råhvid.

Indkøbskurv