I samarbejde med tilbyder systuen montage af dit færdige broderi

Har du et fint, færdiglavet broderi, som du ikke selv har tid til eller mod på at begynde at montere? Så kan jeg hjælpe dig med at omdanne dit broderi til en fin pude, mulepose, pung eller hvad du måtte drømme om.

Sådan fungerer det

Du bestiller din ønskede montering via webshoppen herunder. Du vælger ved bestilling om du selv medsender dine egne materialer eller om du ønsker at tilkøbe stof og lynlås. Alle materialer kommer fra fru zippe og vi arbejder ud fra det samme farvekort. Du kan også vælge at tilkøbe puder.

Under bestillingen vælger du også om du ønsker at indlevere og afhente dit broderi hos fru zippe på deres adresse i Nørre Nebel eller om du vil sende det direkte til systuen med posten/fragtfirma og modtage det retur med posten. Vi sender dit færdigmonterede produkt med GLS til en fast pris som du betaler ved bestilling.

Når du har bestilt din ønskede montering, modtager du en mail fra systuen med yderligere info. Ekspeditionstiden er 1-2 uger.

Forespørgsler

Der findes et hav af forskellige muligheder når et færdigt broderi skal monteres. Hvis du har særlige ønsker eller forespørgsler, er du meget velkommen til at kontakte systuen enten på tlf. 93 91 49 11 eller via formularen herunder:

Indkøbskurv