Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Systuen i Tjæreborg

Ejerskab

CVR. nr.: 38799193
Ejer: Julia Claydon-Smith
Adresse: Nordre Strandvej 17, 6731 Tjæreborg
E-mail: pavone@pavone.dk
Telefonnummer: 93 91 49 11

Bestilling

Når du bestiller en syopgave online, så vælger du ved købet om du selv ønsker af indlevere/afhente opgaven eller om den skal sendes med fragtfirma. Når du bestiller fragt betaler du for returfragten ved bestilling, dvs at du fortsat efterfølgende selv skal sørge og betale for at sende dit broderi og eventuelle materialer til systuen.

Det skal sendes til:

Systuen i Tjæreborg
Nordre Strandvej 17
6731 Tjæreborg

Bemærk at pakken skal sendes direkte til systuen. Sendes pakken til en pakkeshop vil den ikke blive afhentet og den vil blive sendt retur for købers egen regning.

Når din vare er færdigproduceret får du besked fra Systuen. Hvis du har valgt fragt, vil du modtage en trackingkode så du kan følge din ordre. Har du valgt afhentning hos systuen eller fru zippe, modtager du ligeledes en mail med information om hvornår din vare kan afhentes

Betaling

Vores priser er angivet i DKK og er inklusiv dansk moms, som udgør 25% af produktet pris. Bemærk dog at fragt og forsendelse først tillægges den samlede ordre til sidst. Du kan betale med betalingskortene Visa, Mastercard, Apple Pay. Vi kan ikke trække et beløb, som du selv ikke har godkendt.

Fragt & Levering

Vi sender med GLS ved til både pakkeshop og direkte til privatadresse. Fragtprisen oplyses inden køb. 

Fortrydelsesret

Systuen skræddersyer produkter, der er specialfremstillet efter kundens fremsendte broderier. Det vil betyder, at du ikke har den samme fortrydelsesret som normalt.
Er du ikke tilfreds med systuens arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os så vi kan finde tilfredsstillende løsning på problemet. Skyldes problemet en fejl fra systuens side er rettelsen naturligvis gratis. Skyldes det andre ting kan der pålægges et gebyr for rettelsen.     

Reklamation

I henhold til købeloven har du 2 års reklamationsret på serviceydelsen. Reklamationsretten hos Systuen i Tjæreborg gælder dog udelukkende den forandring, der er foretaget ved dine indleverede materialer, og dermed ikke hele det færdige produkt..

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Registreringen af dine personoplysninger foretages med det formål at kunne levere servicen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Systuen i Tjæreborg og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Det er udelukkende indehaveren af Systuen i Tjæreborg der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Systuen er Julia Claydon-Smith.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

Oplysningerne videregives eller sælges ikke til tredjepart, 

Som registreret hos Systuen i Tjæreborg har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Systuen i Tjæreborg via e-mail pavone@pavone.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til pavone@pavone.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for klageløsning
Nævnenes hus
Toldboden 2
8800 Viborg
E-mail: nh@naevneneshus.dk

Rettigheder og website indhold

Systuen i Tjæreborg ejer alle rettigheder til indholdet på www.systuenitjaereborg.dk, herunder også elementer der stilles til rådighed på Systuen i Tjæreborgs sociale medier, dertil billeder, videoer og tekster.

OBS! Der tages forbehold for skrivefejl samt prisændringer.

Indkøbskurv